Stay Sharp

Saturday, June 20, 2009

Jim Phillips & and the worlds most famous left hand.


Jim Phillips and Santa Cruz Skateboards is a winning concept. Had the chance to visit Mr.Phillips in his workshop, nice guy.

Went down to Santa Cruz S.B's HQ as well.


4 comments:

Tobias Å said...

Tjena.
Har för mig att du är svensk Mattias så skriver på svenska :)

Måste bara säga att ja gillar grymt dina bilder, brukar vara inne o kolla.
Helt sjukt nice alla dina bilder.
gillar hur du fångar människorna på bild.

Hoppas du haft en bra midsommar.

Mvh Tobias

mwcp japan-Straight edge Photography- said...

Tjena Tobias. Jo da, visst ar man svenne alltid. Senast jag bodde i Sverige var det uppe pa Chapmans Torg i Goteborg, anno 1998. Har inte varit i Sverige sedan dess forutom en vecka for 6 ar sedan.Kan inte saga att jag saknar det.

Fota pa!

M

Tobias Å said...

Jag kan verkligen förstå att du inte saknar sverige här finns inte mycke att hämta för mig heller. Så om något år bär de utomlands för mig med.
har en liten fråga, jag fotar just nu med en eos 400d som börjar strula, och tänker så klart skaffa en ny canon, o valet står mellan en 50D eller en 5d mk II vilken tycker du man ska välja, har testat båda i butiken. Men har lite besluts ångest för 5d är ganska dyr haha. Hoppas allt är lugnt borta hos dig.

Mvh Tobias

mwcp japan-Straight edge Photography- said...

Hej Tobias

Med tanke pa framtiden och vad du far for pengarna sa ar valet latt. 5DMarkII slar latt allt som finns ute i butikerna. Det ar en fet investering helt klart men om du tanker i dom banorna sa kommer du att gora allt du kan for att fa pengarna tillbaka, eller hur!?. Jobba hardare for att pa dina bilder battre och fa ut dom i media runt om i varlden sa kommer du se att investeringen do gjort var ratt val. Jag kopte x2 5D och alla lenser (runt 4) som jag behovde nar jag bytte upp mig fran mina 2 Canon film hus, innan dess fota jag med Minolta cameror (Alfa 9). Blev en hel del pengar pa ett brade , men dom har jag latt fatt tillbaka med alla job som jag kunnat fa producerade med hjalp av mina Canon cameror. Dom funkar helt perfekt annu sa ingen ide att byta upp mig annu. Men om jag gor det sa blir det 5DMark II helt klart. Battre oxsa att ga for hogsta kvalitet med lenser for dom kan du fota med resten av livet om du inte crashar dom, med kamera hus kan du rakna med att det kommer ut nya vart annat ar, Men som sagt 5DMarkII kan du jobba med i manga ar.